×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۱  
true
false

نحوه کارکرد قابلیت های جدید واتس اپ

WhatsApp یکی از بهترین برنامه‌های پیام‌رسان برای گوشی‌های هوشمند است و آنچه آن را به یک انتخاب ایده‌آن تبدیل می‌کند، تمرکز بر حریم‌خصوصی و امنیت است. آخرین ویژگی حفظ حریم‌خصوصی که به این پلتفرم راه یافته، قابلیت View Once می‌باشد که برطبق آن، اکنون می‌توانید عکس‌ها و فیلم‌هایی را که پس از یکبار باز شدن ناپدید می‌شوند، ارسال کنید. این ویژگی اکنون برای همه کاربران واتس اپ در سراسر جهان در دسترس است، بنابراین بیایید به نحوه کارکرد قابلیت View Once و ارسال عکس‌ها و فیلم‌های یکبارمصرف در واتس اپ، نگاهی بیندازیم.

نحوه کارکرد قابلیت View Once واتس اپ
برای فعالسازی این ویژگی، شما باید دستورالعمل زیر را دنبال کنید:

۱- ابتدا واتس اپ را باز کنید.

۲- یک مخاطب یا گپ گروهی را که می‌خواهید رسانه یکبارمصرف برای آنها ارسال شود، انتخاب کنید.

۳- روی دکمه Attach در پایین صفحه ضربه بزنید.

۴- اگر به‌دنبال ضبط ویدئو یا گرفتن عکس هستید، دوربین را انتخاب کنید یا اگر می‌خواهید رسانه‌ای که از قبل روی دستگاه شما ارسال شده است را ارسال کنید، گالری را فشار دهید.

۵- رسانه‌ای را که می‌خواهید ارسال کنید، انتخاب کنید.

۶- روی نماد One-time icon در پایین ضربه بزنید تا رسانه به‌عنوان نمایش به‌صورت یکبارمصرف، تنظیم شود.

۷- سپس کادر گفتگو را مشاهده خواهید کرد که می‌گوید عکس یا فیلم را فقط یکبار می‌توان مشاهده کرد. دکمه Ok را بزنید.

۸- اکنون باید نماد یکبارمصرف را با رنگ سبز مشخص کنید. این بدان معناست که رسانه‌ای که درحال ارسال آن هستید، تنها یکبار قابل مشاهده است.

۹- دکمه ارسال را فشار دهید تا عکس یا فیلم شما به‌صورت یکبارمصرف(View Once) ارسال شود.

توضیحات بیشتر در مورد قابلیت ارسال رسانه یکبارمصرف در واتس اپ
قابلیت View Once نسبت به عکس‌ها و فیلم‌های معمولی که در WhatsApp به اشتراک گذاشته می‌شوند، کمی متفاوت‌تر عمل می‌کند. وقتی عکس یا ویدیویی را با برچسب View Once ارسال می‌کنید، رسانه آن را به‌عنوان یک عبارت متنی با نماد “یکبارمصرف” در کنار آن، به‌جای پیش‌نمایش کوچک تصویر، نشان می‌دهد. هنگامی‌که روی رسانه به‌منظور بازکردن آن کلیک می‌کنید، یک کادر گفتگو را می‌بینید که نشان می‌دهد عکس یا ویدیو پس از نشان دادن آن به شما، حذف خواهد شد.

پس از بازگشت به چت، عکس یا فیلم ارسالی به‌طور خودکار ناپدید می‌شود و رسید “باز شده” را در کادر گفتگو خود مشاهده خواهید کرد. مانند سایر موارد در واتس اپ، View Once با رمزگذاری end-to-end encryption ایمن شده است. همچنین این ویژگی هم با چت‌های تکی و هم با چت به‌صورت گروهی کار می‌کند. گیرندگان این نوع از پیام‌ها، نمی‌توانند رسانه‌های برچسب‌گذاری شده با عنوان View Once را فوروارد، ذخیره، ستاره‌گذاری یا به اشتراک بگذارند، اما می‌توانند از همان صفحه اسکرین‌شات بگیرند، بنابراین مانند همه چیزهایی که به‌صورت دیجیتالی به‌اشتراک می‌گذارید، باید راجع‌به این مورد نیز احتیاط کنید.

WhatsApp همچنین یک ویژگی پیام‌های ناپدید شده را ارائه می‌دهد که در آن تمام متن و رسانه‌های موجود در یک چت، اعم از چت تکی و گروهی، پس از هفت روز ناپدید می‌شوند. حالت View Once یک ویژگی افزودنی می‌باشد که به‌منظور ایجاد یک لایه اضافی از حریم خصوصی طراحی شده است. این قابلیت اکنون در تمامی گوشی‌های اندرویدی و همچنین آیفون‌ها موجود بوده؛ بنابراین اگر مشتاق هستید آن را امتحان کنید، می توانید همین حالا این کار را انجام دهید.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false