- آخرین اخبار روز , دستهبندی نشده
- کد خبر 25689
- ایمیل
- پرینت
false
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
false
محققان در مطالعهای به بررسی مغذیترین میوهها و سبزیجات پرداختند تا دریابند کدامیک دارای مقادیر قابل توجه ویتامینهای B نظیر تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، B6 و B12، ویتامینهای C و K، آهن، فیبر و پروتئین هستند.
محققان در بررسیهای خود ۵ سوپرمیوه را یافتند که قویاً با کاهش ریسک ابتلاء به بیماریهای مزمن مرتبط هستند:
– لیموترش زرد
– توت فرنگی
– پرتقال
– لیموترش سبز
– گریپ فروت صورتی و قرمز
بعد از این میوهها، به ترتیب تمشک و گریپ فروت سفید قرار میگیرند.
همچنین توجه به رسیده بودن میوه هم مهم است. مطالعات نشان میدهند میوههای رسیده، از جمله خانواده توتها، به مراتب آنتی اکسیدان بیشتری دارند. از اینرو فایده تمشک سیاه به مراتب بیشتر از تمشک قرمز است
true
true
http://rashtvand.ir/?p=25689
true
true