×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
false

محققان دانشگاه تکزاس در مطالعه‌ای به بررسی تغییرات باکتری‌ها در زمانیکه موش‌ها در معرض قهوه قرار گرفته بودند پرداختند و ماده مدفوع موش‌ها را در طول سه روز مصرف قهوه با غلظت‌های مختلف مورد آزمایش قرار دادند.

آنها دریافتند رشد باکتری‌ها و سایر میکروب‌های موجود در مدفوع موش بعد از مصرف محلول ۱.۵ درصد قهوه متوقف شده بود، و حتی بعد از مصرف محلول ۳ درصد قهوه، رشد میکروب‌ها به مراتب کُندتر شده بود. قهوه فاقد کافئین هم دارای تأثیر مشابه بر میکروب‌ها بود.

به گفته محققان، بعد از آنکه موش‌ها به مدت سه روز قهوه مصرف کردند، تعداد کل باکتری‌های موجود در مدفوع شأنکاهش یافته بود، اما باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود که ایا این تغییرات به نفع باکتری‌های خوب هستند یا باکتری‌های منفی.

همچنین مشخص شد بعد از سه روز مصرف قهوه، توانایی ماهیچه‌های روده کوچک و همچنین عملکرد روده بزرگ هم افزایش یافته بود.

به گفته محققان، این یافته‌ها می‌تواند در آینده برای درمان یبوست بعد از عمل جراحی مورداستفاده قرار گیرد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false