×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
false

 با جواد یساری گفتگویی انجام شده است که بخش هایی از آن را در ادامه می خوانید.
یساری: آن روزها هیچ خواننده ای مداح نمی شد

کسانی که آن وقت‌ها در رادیو تلویزیون بودند ما را به نام کوچه بازاری خطاب کردند. بعد، از آهنگ‌های ما در لس آنجلس و این‌طرف و آن‌طرف دنیا استفاده کردند و اسمش را گذاشتند مردمی. آنها هم به خاطر خودشان این اسم را گذاشتند.

من شرقی‌خوان هستم. در سبک من از موزیک‌های عربی هم استفاده می‌شود و سبک شرقی کنار سبک عرب قرار می‌گیرد. من یک سبکی دارم که سبک درد دل است، مثل زبان شماست، زبان آن سینه‌سوخته‌ها و آنها که مشکلاتی در زندگی دارند.

آن روزها هیچ خواننده‌ای نمی‌رفت مداح شود. من خودم یک روز به مجلسی رفته بودم و دیدم مداحی که روی منبر نشسته، من را صدا زد و گفت آقای یساری بفرمایید و یک دهن بخوانید. وقتی گفتم نه و امتناع کردم، دیدم آمد تا من را بردارد و ببرد پشت بلندگو؛ گفتم من هیچ وقت پا در کفش ائمه نکرده‌ام. یک چیزهایی حرمت دارد.

لاله‌زار را نباید دست کم بگیرند. تعداد زیادی از بهترین خواننده‌ها و موزیسین‌های ایرانی از لاله‌زار به وجود آمدند. لاله‌زار دانشگاه موسیقی بود. من آخرین کسی بودم که به آنجا رفتم. وقتی من به آنجا رفتم، لاله‌زار ۸۰ نفر خواننده داشت. آهنگسازهای لاله‌زار از ته دل برای مردم کار می‌کردند. اهل این برنامه‌ها نبودند که  (هـ) را  (خ) تلفظ کنند و  (لام) را  (راء)؛ ما دقیقاً همان حرف مردم را برای‌شان آواز می‌کردیم.

وقتی انقلاب شد آمدند و وقتی به مغازه من رسیدند گفتند شما کرکره‌تان را بکشید پایین و بروید؛ چون ما با مردم خیلی رفیق بودیم./هفته‌ نامه نکته

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false