×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۵ مهر - ۱۴۰۵  
true
false

در حالی که بیش از هفت ماه از بلاتکلیفی رشت و رشتوندان میگذرد ، شنیده ها حاکی است حکم حجت جذب که از سوی طیف اکثریت شورا برای پست شهرداری رشت انتخاب شده بود این بار هم به تایید وزارت کشور نرسید.
این حد از بی خیالی از سوی نمایندگان رشت در مجلس شورای اسلامی ، استاندار، فرماندار و هیئت رئیسه شورا در عدم پیگیری قدرتمند و تاثیرگذار فرآیند تایید، باعث شده رشت به کُما برود، کمایی که با وضعیت فعلی شهر و اوضاع اقتصادی کشور و شهر به مَرگی دردناک ختم شود.
پرواضح است دلیل عقب افتادگی این شهر و استان چیزی جز مَرض سیاست زدگی و پوپولیسم نیست و تا این روال منحوس توسط بزرگان این شهر و استان ترک نگردد اوضاع بر همین منوال خواهد بود و بازنده این وضعیت تنها رشتوندان هستند.
گویا در این شهر و استان قحط الرجال است، هیچ فردی یا حاضر نیست شهردار شود یا با کارشکنی عده ای نتوانسته بر صندلی شهرداری تکیه زند.
بی شک خبر رد صلاحیت جذب نیز سبب ذوق زدگی برخی افراد در شورا شده است اما بی شک همه آنها به خوبی میدانند بازنده این وضعیت ابتدا آنهایی خواهند بود که در ریزومه کاری خود وضعیت ۷ ماهه بلاتکلیفی این شهر با جوهری غیرقابل پاک کردن نقش بسته و در ابتدای عمر سیاسی خود هستند.
ما نیز مانند سایر رشتوندان با دستانی به زیر چانه و خمیازه کشان در انتظار اتمام این بازی  باخت باخت اعضا شورا می مانیم.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false