- اخبار ویژه , شورا و شهرداری
- کد خبر 23120
- ایمیل
- پرینت
false
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
false

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت – سه شنبه ۲۲ آبان جمعی از مدیران مدارس استثنایی شهر رشت با رییس شورای شهر دیدار کردند.
در این دیدار که پیرامون اولین طرح مصوب حمایتی برنامه خدمت شورای شهر در حوزه کودکان استثنایی برگزار گردید، سید امیر حسین علوی با اشاره به اختصاص نخستین برنامه خدمت شورای پنجم به مشکلات کودکان استثنایی اظهار داشت: جهت حمایت از اجرای این طرح ارزشمند که به عنوان اولین طرح مصوب برنامه خدمت یاد می شود، تلاش خواهیم کرد تا با ارتقای سطح خدمات به این قشر، تاثیر مثبتی بر روند تحصیل و زندگی این عزیزان بگذاریم.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به تصویب کمک مالی ماهیانه جهت پرداخت قسمتی از هزینه های ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی این طرح را گام اول مدنظر مدیریت شهری در خصوص کاهش بخشی از مشکلات کودکان استثنایی دانست.
علوی با اشاره به بخشهای دیگر این برنامه خدمت افزود: رنگ آمیزی مدارس استثنایی شهر رشت در دستور کار شهرداری قرار گرفته است که با نظر مدیران این حوزه در حال اولویت بندی آنها هستیم که در اسرع وقت شهرداری به انجام آن خواهد پرداخت.
وی در پایان ابراز کرد: مجموعه مدیریت شهری در جهت اعتلای آموزش کودکان استثنایی شهر رشت همیشه تلاش خواهد کرد.


true
true
http://rashtvand.ir/?p=23120
true
true