×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۲ مهر - ۱۴۰۵  
true
false

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز شورا از میان دو گزینه پیروز حناچی و عباس آخوندی، حناچی را با ۱۱ رای به عنوان شهردار جدید انتخاب کردند.

پیروز حناچی کیست؟

پیروز حناچی، متولد سال ۱۳۴۳ و دارای مدرک کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه تهران و دکترای تخصصی معماری – مرمت شهری و باز زنده سازی شهرهای تاریخی از دانشگاه تهران است.

حناچی در دوران جنگ ایران و عراق در برخی عملیات برای طراحی و ساخت پل، بیمارستان‌های صحرایی و ساختمان‌های اورژانس حاضر بوده؛ از جمله عملیات والفجر مقدماتی و خیبر.

او در دهه هفتاد، قائم‌مقام ریاست دانشکده هنرهای زیبا و بعدتر معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تهران و مدتی هم مدیر گروه مرمت ابنیه و بافت دانشکده‌ معماری دانشگاه تهران بوده‌است.

حناچی در حال حاضر معاون شهرسازی شهرداری تهران است و پیش از این هم برای شهردار شدن کاندیدا شده بود، ولی موفق نشد.

عباس آخوندی و پیروز حناچی

وی پیش از این و در دوره کوتاه شهرداری محمدعلی نجفی،معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران بود که با روی کارآمدن افشانی در شهرداری تهران، ایرج معزی سکان دار معاونت فنی شد و حناچی به معاونت شهرسازی کوچ داده شد.

از سوابق اجرایی حناچی می ‌توان به‌ معاون نظام مهندسی و اجرای ساختمان وزارت مسکن و شهرسازی، دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری کشور، عضو شورای عالی ترافیک، رئیس مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی معماری و شهرسازی وزارت مسکن و شهرسازی، معاون معماری و شهرسازی و دبیر شورایعالی معماری و شهرسازی ایران اشاره کرد.

وی با حکم روحانی، به عنوان یکی از چهار عضو حقیقی شورای عالی میراث فرهنگی کشور منصوب شده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false