×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۵ شهریور - ۱۴۰۵  
true
false

ترامپ: ممکن است پس از جنگ در ایران بمانیم!

ترامپ که برای دیدار با مقام‌های ایرلندی و تماشای مسابقات گلف به ایرلند سفر کرده است، بار دیگر مدعی شد که انتظار دارد جنگ ایران تا پایان سال جاری میلادی پایان یابد. او البته احتمال داد که این جنگ حتی تا بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا در ماه نوامبر ادامه پیدا کند.

6473920

رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا همچنین ادعا کرد آمریکا ممکن است پس از پایان جنگ از ایران خارج نشود و به حضور خود در این کشور ادامه دهد.

ترامپ با اشاره به توافق اخیر آمریکا با ونزوئلا درباره غارت نفت این کشور اشاره کرد و مدعی شد: «در نهایت از ایران خارج می‌شویم، مگر اینکه تصمیم بگیریم بمانیم و مثل ونزوئلا نفت را برای خودمان نگه داریم.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه مدعی شد درآمد حاصل از نفت ونزوئلا برای آمریکا «چندین برابر هزینه جنگ» بوده است.

اظهارات ترامپ در شرایطی مطرح شده که ادامه جنگ ایران بازار جهانی نفت را تحت تأثیر قرار داده و نگرانی‌ها درباره امنیت انتقال نفت در منطقه افزایش یافته است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false