×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۳۱ خرداد - ۱۴۰۵  
true
false

خیرین گیلان پنج دستگاه دیالیز اهدا کردند

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت گیلان گفت: خیرین استان امسال پنج دستگاه دیالیز برای خدمات‌رسانی به بیماران دیالیزی اهدا کردند.

کیانوش کوچکی‌نژاد اظهار کرد: دستگاه‌های دیالیز اهدایی از سوی خیرین در بیمارستان‌های استان گیلان برای خدمات‌رسانی به بیماران فعال شده‌است.

وی با بیان اینکه سه دستگاه دیالیز توسط یکی از خیرین برای ارائه خدمات به بیماران دیالیزی در چند روز گذشته به بیمارستان رازی رشت اهدا شد بیان کرد: طبق تفاهمنامه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اگر خیری ۵۰ درصد مبلغ دستگاه دیالیز را تامین کند بقیه از سوی وزارت بهداشت پرداخت می‌شود.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت گیلان اضافه کرد: عمر مفید دستگاه‌های دیالیز ۱۰ سال است از اینرو برای جایگزینی آنها نیازمند کمک خیرین هستیم.

مرکز آموزشی درمانی رازی رشـت، به عنوان یکی از اصلی‌ترین مراکز ارائه خدمات دیالیز در گیلان، روزانه حدود ۲۰۰ نوبت دیالیز برای بیماران بومی و مسافران ارائه می‌دهد و هم‌اکنون با ۳۱ دستگاه فعال و یک دستگاه ایزوله به بیماران خدمات‌رسانی می‌کند.

دیالیز کلیه یک روش درمانی برای بیمارانی است که کلیه‌هایشان به طور کامل عمل نمی‌کند و سموم و فضولات بدن را از طریق دستگاه دفع می‌کند، دیالیز کلیه روشی موثر در مدیریت بیماران کلیوی است و به افراد زیادی کمک کرده تا عمر و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false