×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۱ مهر - ۱۴۰۵  
true
false

انتقاد حاجی بابایی از دُرُست اجرا نشدن رتبه بندی معلمان

حمیدرضا حاجی بابایی در همایش تجلیل از معلمان نمونه شهرستان املش در سالن اجتماعات معصومیه این شهرستان، با انتقاد از اجرای نادرست رتبه بندی معلمان گفت: رتبه‌بندی معلمان خیلی خوب اجرا نشد، درصورتی که درست اجرا می‌شد، می‌توانست رضایتمندی معلمان را به همراه داشته باشد.
حمیدرضا حاجی با اشاره به اینکه تمام هزینه‌های مورد نیاز آموزش و پرورش در کشور باید از سوی حاکمیت پرداخت شود گفت: بر این اساس دولت برای تولید علم و تقویت دانش آموز هزینه می‌کند، که این کار بزرگترین کار اقتصادی است، زیرا سبب توسعه، آبادانی و قدرتمندی کشور می‌شود.
وی با بیان اینکه با مساعدت نماینده شهرستان دانشکده مهارتی در املش ایجاد می‌شود تا فارغ التحصیلانش سریع جذب بازار کار و اشتغال شوند افزود: آموزش و پرورش به جای مدرک گرایی باید سبک زندگی درست انسانی را به دانش‌آموزان بیاموزد.
نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سخت‌ترین کار امروز؛ کار معلمی است گفت: دستیابی به آموزش و پرورش استاندارد در گرو داشتن ۳۰۰ هزار معلم است لذا در تراز جمهوری اسلامی ایران باید برای آموزش و پرورش هزینه شود.
حمیدرضا حاجی بابایی افزود: اگر بخواهیم یک کشور صاحب نام در دنیا باشیم که هیچ کشوری نتواند ما را تهدید کند نیازمند یک آموزش و پرورش قدرتمند هستیم و در صورت اجرایی شدن سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، جایگاه معلم و آموزش و پرورش مشخص خواهد شد.
در پایان این مراسم از ۳۲ معلم نمونه و پیشکسوت شهرستان املش تقدیر شد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false