×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۰ بهمن - ۱۴۰۳  
true
false

افزایش تولید گوشت قرمز در گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به برگزاری نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی در وزارت جهاد کشاورزری، اظهار کرد: این نشست با محوریت ارائه گزارش وضعیت جوجه ریزی و تأمین گوشت مرغ، تولید گوشت قرمز و بازار مرکبات و تعادل بخشی به عرضه برنج برگزار شد.

وی با بیان اینکه تا پایان مهرماه امسال ۱۸ هزار و ۳۶۰ تن گوشت قرمز در استان گیلان تولید شده است، افزود: تولید گوشت قرمز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۲ درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین از تولید بیش از ۲۱۱ هزار تن شیرخام تا پایان مهرماه خبر داد و خاطرنشان کرد: در تولید شیر نیز رشد ۳.۸ درصدی داشته ایم.

محمدی ادامه داد: از ابتدای سال تا پایان مهرماه، جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان با ۱۴ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۹۶ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۳۴۱ قطعه بوده است که این تعداد جوجه ریزی، توان تولید ۱۶۲ هزار و ۸۳۱ تن گوشت مرغ را دارد.

وی به شرایط خوب تولید فندق و زیتون و کیوی نیز اشاره و اظهار کرد: شاهد حمایت ویژه از شالیکاران با ممنوعیت واردات برنج تا پایان آبان ماه هستیم که می تواند ناترازی ایجاد شده در بازار برنج را رفع و قیمت این محصول را متعادل کند و لذا کشاورزان در سال زراعی جدید با دلگرمی بیشتری به شالیزار ورود می کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به فعالیت واحدهای دامی سنتی و صنعتی در استان، بیان کرد: اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ به واحدهای کوچک دامی استان در دستور کار است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false