×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱۴ مهر - ۱۴۰۵  
true
false

حضور شهردار رشت در جلسه صحن علنی شورای اسلامی
تعیین تکلیف ۴ پروژه تقاطع غیر همسطح برای انتخاب پیمانکار و عقد قرار داد تا ۳۰ روز آینده/ برگزاری آگهی مناقصه پروژه بهسازی محور شهید سلیمانی(ژ۵)
 به گزارش واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت_ رحیم شوقی شهردار رشت امروز شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۲ در صحن علنی شورای اسلامی شهر حاضر شد.
شهردار رشت در این جلسه پیرامون مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی کلان شهر، پروژه‌های روسازی و زیرساختی، پروژه‌های میثاق و روند آغاز این طرح‌ها مطالبی را در حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی ارائه داد.
بر اساس گزارش جامع شهردار رشت، برای ۴ پروژه تقاطع غیر همسطح که قرار است در قالب پروژه‌های میثاق عملیاتی شود، فرآیند انتخاب پیمانکار و عقد قرار داد طی ۳۰ روز آینده انجام و تعیین تکلیف خواهد شد.
همچنین بر اساس مطالب ارائه شده توسط شهردار رشت، آگهی مناقصه پروژه بهسازی محور شهید سلیمانی(ژ۵) که قرار است از سه محور بلوار ولیعصر تا خیابان عرفان، بلوار استاد معین و پیله داربن‌ رشت اجرایی شود تعیین تکلیف شده و اطلاع‌رسانی لازم به عمل آمده است.
 
 
 
 
 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false