- آخرین اخبار روز , اخبار ویژه , گیلان
- کد خبر 37188
- ایمیل
- پرینت
false
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
false
معرفی متخلفان سوزاندن کاهوکلش در گیلان به مراجع قضایی
رامین حسین زاده، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست آستانه اشرفیه، از تشکیل پرونده و معرفی ۱۱ نفر متخلف سوزاندن ضایعات کشاورزی به مراجع قضایی خبر داد و اظهار کرد: سوزاندن ضایعات کشاورزی از جمله کاه و کلش و ضایعات پوست بادام جرم است.
وی افزود: به دلیل ایجاد آلودگی هوا و مشکلات تنفسی برای شهروندان و تهدید علیه بهداشت عمومی، مطابق با ماده ۲۰ قانون هوای پاک ماده و همچنین ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی با متخلفین برخورد می شود.
وی از کشاورزان شهرستان خواست با توجه به مهیا بودن امکانات لازم برای بسته بندی کاه و کلش و همچنین وجود شرایط لازم برای استفاده از ضایعات پوست بادام برای خوراک دام یا تولید کود گیاهی در شهرستان، از هرگونه اقدام به آتش زدن ضایعات خودداری کنند.
این مسئول بهکارگیری تجهیزات و امکانات مناسب بهمنظور بسته بندی یا تبدیل و استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی را بهعنوان راهکار مدیریت و بهره وری خردمندانه از آن بر شمرد و بر نقش نظارتی جهاد کشاورزی شهرستان و دهیاران درخصوص مدیریت و پیشگیری از تخلف آتش زدن ضایعات کشاورزی در حوزه های استحفاظی تحت مدیریت تاکید کرد
true
true
https://rashtvand.ir/?p=37188
true
true