×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۱ مهر - ۱۴۰۵  
true
false

گیلان دوباره گرم می‌شود

شبنم هادی نژاد، رئیس اداره هواشناسی گیلان با بیان اینکه پیش بینی کاهش دمای بین پنج تا ۱۰ درجه ای در استان تحقق یافت، اظهار کرد: از شب گذشته تا صبح دیروز در بیشتر مناطق استان کاهش دما و بارندگی را شاهد بودیم و پیش بینی می شود گرمترین ساعات در استان از ۲۵ درجه سانتیگراد فراتر نرود.
وی با بیان تضعیف سامانه بارشی در سطح استان اظهار داشت: اما تا هفته آینده ممکن است در ساعاتی شرایط برای رگبارهای خفیف و پراکنده مهیا شود؛ ضمن اینکه دمای هوا از فردا سه شنبه به‌تدریج افزایش می یابد.
رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران هواشناسی گیلان بیشترین میزان بارش را طی روز گذشته در تالش ۳۷.۲ میلیمتر ، رضوانشهر ۳۱ میلیمتر و شهر بیجار را ۲۷ میلیمتر عنوان کرد.
هادی نژاد گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته( تا ساعات۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح امروز ) در ایستگاه کشاورزی جنوب شهر رشت ۲۰.۷ میلیمتر و در ایستگاه فرودگاه ۱۳.۴ میلیمتر بارندگی ثبت شده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false