×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۳ مهر - ۱۴۰۵  
true
false

حریرچی در رشت مطرح کرد:
مردم همکاری نکنند تا اردیبهشت و حتی خرداد درگیر کرونا خواهیم بود

ایرج حریرچی ظهر جمعه در حاشیه بازدید از مراکز درمانی رشت در جمع خبرنگاران با اشاره به کنترل روند صعودی ویروس کرونا در استان‌های گیلان و قم، اظهار کرد: این نشان دهنده کنترل ویروس نبوده هنوز باید اقدامات لازم در این استان‌ها انجام شود.

وی در ادامه با بیان اینکه پایش و جداسازی بیماران از مهم‌ترین اقداماتی است که باید در گیلان و قم در دستور کار قرار گیرد، افزود: هموطنان نیز باید از سفر به استان گیلان و همچنین سایر مناطق کشور جدا خودداری کنند.

معاون وزیر بهداشت با تأکید بر لزوم قطع چرخه انتقال این ویروس، گفت: در این مسیر نیازمند همکاری و مشارکت هموطنان هستیم که مهم‌ترین مؤلفه آن نیز عدم تردد بین استان‌ها و همچنین در سطح شهرها است.

وی با اشاره به کاهش تردد در ورودی‌های استان گیلان، تصریح کرد: البته در سطح شهر هنوز ترددهایی شاهد هستیم که این موارد نیز باید به حداقل برسد.

حریرچی با بیان اینکه در صورت همکاری مردم انتظار داریم بتوانیم در هفته اول فروردین ماه سیر صعودی این ویروس را در کشور کنترل کنیم، افزود: در صورت عدم همکاری مردم قطعاً این ویروس تا پایان اردیبهشت و حتی تا خرداد ماه ادامه یافته و به یک بحران تبدیل می‌شود.

وی در پایان نیز از همه هموطنان خواست با صبر و تحمل و خانه ماندن به مدت دو هفته مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا را در کنترل این ویروس یاری کنند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false