×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳  
true
false

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: به همت بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ۲۳۰۰ کیلو پنیر غیر بهداشتی در گیلان توقیف شد.

عباسی  اظهار کرد: در پی اعلام مسمومیت غذایی ناشی از مصرف پنیر سنتی در استان گیلان، بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان بصورت ضربتی از مراکز عرضه مواد غذایی در سطح استان بازدید کردند. در این بازرسی ها ضمن نمونه برداری، حدود ۲۳۰۰ کیلوگرم پنیر غیر بهداشتی توقیف شد.

وی افزود: بازرسان بهداشت محیط جهت کنترل بهداشتی مواد خوردنی، آشامیدنی در سطح استان بصورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اقدام می کنند.

عباسی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی فاقد مشخصات بهداشتی شامل: تاریخ تولید و انقضای معتبر، پروانه های بهداشتی و آدرس محل تولید و همچنین نگهداری در شرایط نامناسب، می توانند مورد را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false