- آخرین اخبار روز , اخبار ویژه , گیلان
- کد خبر 26276
- ایمیل
- پرینت
false
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
false
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: به همت بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ۲۳۰۰ کیلو پنیر غیر بهداشتی در گیلان توقیف شد.
عباسی اظهار کرد: در پی اعلام مسمومیت غذایی ناشی از مصرف پنیر سنتی در استان گیلان، بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان بصورت ضربتی از مراکز عرضه مواد غذایی در سطح استان بازدید کردند. در این بازرسی ها ضمن نمونه برداری، حدود ۲۳۰۰ کیلوگرم پنیر غیر بهداشتی توقیف شد.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط جهت کنترل بهداشتی مواد خوردنی، آشامیدنی در سطح استان بصورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اقدام می کنند.
عباسی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی فاقد مشخصات بهداشتی شامل: تاریخ تولید و انقضای معتبر، پروانه های بهداشتی و آدرس محل تولید و همچنین نگهداری در شرایط نامناسب، می توانند مورد را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.
true
true
http://rashtvand.ir/?p=26276
true
true